Vår förening

Om Kalmarmoderaterna

Kalmarmoderaterna är en engagerad partiförening som arbetar för att främja moderata värderingar i vår kommun och region. Vår förening är en plattform för medlemmar att delta aktivt i politiskt arbete och påverka vår lokala utveckling.

Vi är stolta över att ha en välorganiserad struktur med sex interna utskott, som alla bidrar med sin expertis och engagemang för att driva vår politik framåt. Dessa utskott är:

  • Kampanjutskottet: Ansvarar för planering och genomförande av politiska kampanjer för att nå ut till väljarna och öka vår synlighet i samhället.
  • Eventutskottet: Organiserar och koordinerar olika evenemang och aktiviteter för att stärka gemenskapen bland våra medlemmar och engagera allmänheten.
  • Seniorutskottet: Fokuserar på frågor som berör seniorer och äldre, och arbetar för att skapa en trygg och värdig tillvaro för våra äldre medborgare.
  • Utbildningsutskottet: Arbetar med utbildningsfrågor och erbjuder stöd och resurser för att främja lärande och utveckling inom föreningen.
  • Näringslivs- och Trygghetsutskottet: Fokuserar på att främja ett tryggt och växande näringsliv i Kalmar, och arbetar med frågor kring allmän trygghet och säkerhet.
  • Landsbygdsutskottet: Representerar landsbygdens intressen och arbetar för att säkerställa hållbar utveckling och tillväxt på landsbygden.

Genom arbetet i våra utskott strävar vi efter att skapa en positiv förändring i Kalmar och göra vår kommun till en ännu bättre plats att bo och verka i. Vi välkomnar alla som delar våra värderingar och är intresserade av att bidra till vår vision för Kalmar.

Är du intresserad av att engagera dig? Tveka inte på att höra av dig till info@kalmarmoderaterna.se